Boller

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 100571 Vekt: 10x1 kg
EAN: 07044416010706
100571

Ingredienser

"Hvetemel, sukker, kardemomme, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, amylase)

Klargjøring / bruk

Slik baker du boller: 25 boller. Stek ca 10 min. 225°C. Du trenger: 50 g gjær/1 pose tørrgjær ca 4,5 dl kaldt vann 100 g romtemperert smør/margarin 1 Løs op gjæren i vannet. Tilsett bolleblandningen og romtempererte smør/margarine. Hold igjen litt mel til utbaking. Elt til deigen er smidig og glatt i minimum 7 min. Tilpass ev mer væske. Dekk till bakebollen med plast, hev ca 30 min. 2 Rull ut deigen til en ”pølse”, del i 25 emner. Trill ut boller, legg på stekebrett med bakepapir. 3 Dekk til med kjøkkenhåndkle eller plast, og etterhev på et lunt sted til dobbel størrelse i 45 min. 4 Pensle ev bollene med egg eller melk før steking. Stekes midt i ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca 10 min. Tid og temperatur kan variere fra ovn til ovn. Avkjøl bollerne på rist.
Vekt
10x1 kg
Art no
100571
EAN
07044416010706

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1240 kJ
  • Energi, kcal 296 kcal
  • Fett 6.8 g
  • - herav mettet fett 2.4 g
  • Karbohydrat 50 g
  • - herav sukkerarter 10 g
  • Kostfiber 2.2 g
  • Protein 7.4 g
  • Salt 0 g