REGAL Pizzamel

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 103692
Vekt: 4x2kg
EAN: 7044416015046

Category productimage: Produktbilde / Layout Bilde
Velegnet til lange bakeprosesser og baking over kjøl/frys. Bruk pizzamelet til italienske bunner og foccacia som langtidsheves på kjøl. Dette melet er sammensatt for å tåle lange hviletider, gi samme resultat hver gang og det har et høyt innhold av proteiner.

Klargjøring / bruk

Vårt kraftigste siktede hvetemel med en svært god glutenkvalitet. Melet har et høyt proteininnhold. Det er malt av forskjellige hvetesorter for å oppnå ønsket kvalitet. Gir god balanse mellom strekkbarhet og strekkmotstand, god deigtoleranse og stort brødvolum. Tåler lange hviletider samt tåler godt kjøl/frys. ITALIAN STYLE PIZZA (16 stk / 200g) 2000 g Regal Pizzamel 40 g olivenolje 40 g salt 10-20 g gjær (mindre gjær jo lengre tid i kjøleskap) 1200 g vann Elt deigen med alle ingredienser til ferdig deig med god strekkbarhet. Deigtemperatur ca. 23-24 grader. La deigen hvile ½ time. Del opp deigen i ønsket deigvekt (F.eks. 200 gr.), rundvirk og sett de av og dekk til med plastfilm. La de komme litt i gang i romtemperatur før de settes på kjøl i 1-3 døgn. Strekk pizzaene ut og ha på ønsket topping før de stekes på høy temperatur (ca 350 grader) i ca 3-5 minutter. Tilpass steketiden til temperaturen. Tips: Hvit pizza saus:1 beger creme fraiche2-3 teskje dijon sennepsaft fra sitron
Næringsverdi per 100 g

  • Energi 1450 kJ

  • Energi 340 kcal

  • Fett 1,6 g

  • - herav mettet fett 0,4 g

  • Karbohydrat 67 g

  • - herav sukkerarter 0,3 g

  • Kostfiber 3,5 g

  • Protein 13 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

siktet HVETEmel, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).