Regal Sjokoladekake Langpanne glutenfri

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 101463
Vekt: 5 x 1090 g
EAN: 7044416005290

Category productimage: Produktbilde / Layout Bilde
Enklere og bedre blir det ikke! Denne langpannen sjokoladekake er glutenfri og smaker fantastisk! Det du trenger til både røre og glasur i pakken.

Klargjøring / bruk

Fremgangsmåte Glutenfri Sjokoladekake Langpanne: Du skal brukeTil kaken (posen 1): 3,5 dl vann og 2 dl olje. Til glasur (pose 2): 4-5 ss vann. Pose 3 (kakestrøssel).1. Sett på stekeovnen175°C. Ta bakepapir i en langpanneform (35 x 40 cm).2. Rør deigenHa innholdet fra pose "1" i en bolle. Tilsett 3,5 dl vann og 2 dl olje. Rør godt til blandingen blir jevn og fin. Hell røren i langpanneformen med bakepapir.3. Stek kaken nederst i ovnen i ca. 25 min. Avkjøl kaken i formen før den pyntes.4. Glasur og pyntTøm innholdet fra pose "2" i en bolle og tilsett ca. 4-5 ss vann, spe vannet litt etter litt og rør til en jevn masse som er lett å smøre utover kaken. Smør glasuren utover den avkjølte kaken med en palettkniv eller stekespade. Legg kakestrøssel (pose 3) udover på kaken før glasuren er helt stiv. Tipstext:Tips og ideer!Tilsett revet skrell fra 1 appelsin til røren og del den i to skiver før du baker den. Bytt ut vannet i glasuren med appelsinjuice og legg halvparten av glasuren mellom kakene og topp så kaken med resten av glasuren og strøssel.
Næringsverdi per 100 g

  • Energi 1600 kJ

  • Energi 380 kcal

  • Fett 2,0 g

  • - herav mettet fett 0,9 g

  • Karbohydrat 86 g

  • - herav sukkerarter 62 g

  • Kostfiber 1,3 g

  • Protein 2,7 g

  • Salt 0,9 g

Ingredienser

sukker, HVETEstivelse*, kakaopulver 5%, EGGEpulver, bakepulver (E 450, E 500), vaniljearoma, EGGEhvitepulver, potetstivelse, salt, fortykningsmiddel (E 415), vann, glukose sirup, fargestoff (E 100, E 120, E 141, E 150c, E 153, E 160a, E 160b, E 172), kokosolje (vegetabilsk), overflatebehandlingsmiddel (E 901).
*Hvetestivelse som inneholder mindre enn 0,002 g gluten pr 100 g hvilket gjør at produktet kan merkes med glutenfritt