Sjokoladekake glutenfri

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 104222 Vekt: 6x750 g
EAN: 7044416016944
104222 - REGAL Sjokoladekake 750g_web

Ingredienser

Sukker, glutenfri hvetestivelse*, kakaopulver 5 %, eggepulver, hevemiddel (E 450(i), E 500(ii)), eggehvitepulver, salt, fortykningsmiddel (E 415), aroma. *Hvetestivelse som inneholder mindre enn 0,002 g gluten pr 10 g – hvilket gjør at produktet kan merkes som glutenfritt.

Klargjøring / bruk

DU TRENGER: 3,5 dl vann og 200 gram smeltet smør (2 dl flytende margarin). TILBEREDNING: 1. Sett på stekeovnen 175°C. Ta bakepapir i en langpanneform (30 x 40 cm). 2. Rør deigen. Ha innholdet fra posen i en bolle. Tilsett 3,5 dl vann og 200 gram smeltet smør (eller 2 dl olje). Rør godt til blandingen blir jevn og fin. Hell røren i langpanneformen med bakepapir. 3. Stek kaken nederst i ovnen i ca. 25 min. Avkjøl kaken i formen før den pyntes. TIPS! Tilsett revet skrell fra 1 appelsin til røren og del den i to skiver før du baker den. Bytt ut vannet i glasuren med appelsinjuice og legg halvparten av glasuren mellom kakene og topp så kaken med resten av glasuren og strøssel.
Vekt Art no EAN
6x750 g 104222 7044416016944

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1440 kJ
  • Energi, kcal 344 kcal
  • Fett 15 g
  • - herav mettet fett 9.1 g
  • Karbohydrat 50 g
  • - herav sukkerarter 30 g
  • Kostfiber 0 g
  • Protein 1.9 g
  • Salt 0.68 g