Best Bakst hver gang!

Lantmännen Cerealias to mest populære meltyper er Regal Hvetemel Standard og Regal Hvetemel Bakeri Aktiv. Begge disse meltypene er gode og stabile siktede hvetemelstyper som egner seg til bruk i all vanlig bakeriproduksjon.

muslibrod300.jpg

Standardmelet er vårt kraftigste mel med høyt proteininnhold som fungerer godt i bakst som krever lang stabilitet og god bæreevne. Det er spesielt fordelaktig i tyngre bakverk med mye fett og sukker eller fiberrike produkter. Skal produktene produseres med lange modningstider over kjøl eller via frys, så er Regal Hvetemel Standard et godt alternativ. 

Regal Hvetemel Bakeri Aktiv er et allround-mel som i dag er vårt mest solgte produkt. Hvetemel Aktiv er et mel der gjæringsaktiviteten er regulert og stabilisert for å gi en jevn produksjon i bakeriet hver eneste dag.

 

Bedre volum, mykere krumme og sprøere skorpe
Lantmännen Cerealia har i alle år arbeidet for å kunne tilby våre kunder melprodukter med jevn bakekvalitet. Vi er derfor stolte av vårt nå etter hvert mest kjøpte produkt Regal Hvetemel Bakeri Aktiv som bringer dette arbeidet ytterligere fremover.

Aage Berge, Lantmännen Cerealia Norge.

I Hvetemel Bakeri Aktiv er enzymaktiviteten i melet justert og stabilisert slik at melet har samme enzymaktivitet hver gang du baker. Dette gjør at deigutviklingen og produktegenskapene blir mer lik fra batch til batch i bakeriproduksjonen.

Med Hvetemel Bakeri Aktiv vil man dessuten oppleve bedre volum, bedre farge, mykere krumme og sprøere skorpe på produktene. Vi får også tilbakemeldinger om en mer potent deig og mer smidig deigføring fra kunder som i dag bruker produktet.

Veldig mange av våre kunder har allerede gått 100% over til Hvetemel Bakeri Aktiv i sin produksjon slik at dette nå er blitt vårt mest solgte melprodukt.


Melet gir oss en mer potent og smidig deig

muslibrod300.jpg

Etter at vi skiftet til Hvetemel Bakeri Aktiv har vi opplevd en absolutt forbedring av kvaliteten på produktene våre, med bedre volum, bedre farge, mykere krumme og sprøere skorpe.

Hvetemel Bakeri Aktiv har også gitt oss en mer potent og mer smidig deig som er lettere å håndtere i oppslaget. Vi har merket mindre variasjoner i produksjonen vår fra gang til gang. Dette har også gitt mindre svinn og bedre økonomi, forteller Hans Gjengedal fra Gol Bakeri.