Hva er Pain Paillasse®?

Pain Paillasse er et saktehevende, robust bondebrød med en aromatisk duft og en sprø, gylden overflate. Dette brødet er veldig populært i bakerier over hele Europa. På samme måte som baguetten og franske bakekunster inntok Norge, og da foccaciaen landet på våre kjøkken benker, er Pain Paillasse et spennende og populært konsept. Brødet har sin opprinnelse i  Sveits, og bakes med langsom fermentering og et håndverk du som baker må lære deg. Før du vet ordet av det havner Pain Paillasse på øverste hylle i bakeriet.

  • Unik og allsidig smaksprofil som er lett å like
  • Unikt håndverksmessig utseende
  • Fantastisk struktur
  • Lang fermeteringstid, gir mer aroma
  • Høyt innhold av vann – lang holdbarhet
  • Clean label (ingen E-nummer)
  • Proteinrik melblanding av høyeste kvalitet
  • 100% naturlig
  • Aromatisk honningsmak
  • Dyp aroma og naturlig sødme
  • Karamellisert og sprø skorpe
  • Kremet, luftig innside, krakelerende krumme
  • Høy fuktighet gir saftig brød som er godt lenge
  • Brødkonfekt

For mer informasjon, ta kontakt med din salgsrepresentant:

Morten Grundstrøm

Key Account Manager

Yusuf Mohamed

Technical Support NO