Solsikkebrød

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 101841 Vekt: 10x1 kg

Ingredienser

Hvetemel, sammalt hvetemel 31 %, sammalt rugmel 20 %, solsikkekjerner 8 %, tørket hvetesurdeig, salt, hvetegluten, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, amylase). Grovhetsmerking: Grov - 57% sammalt mel og hele korn.

Klargjøring / bruk

Regal Solsikkebrød er et smakfullt og grovt brød med solsikkekjerner som gjør brødet saftig. Se bilde på pakningens fremside. I tillegg trenger du: 50 gr gjær eller 1 pose tørrgjær 6,5 dl lunkent vann 2 ss matolje (f.eks rapsolje) 1. RØR SAMMEN DEIGEN: Løs opp gjæren i vannet. Tilsett brødblandingen og matoljen. Hold igjen litt mel til utbaking av deigen. Elt til deigen blir smidig og glatt (i kjøkkemaskin kraftig elting i minimum 7 minutter, for hånd noe lenger). Dekk til bakebollen med plast, og la deigen heve på et lunt sted i ca 30 minutter. 2. FORMING: Del deigen i to, og form til to runde deigemner. La dem hvile tildekket på bakebordet i 10 minutter. Trykk emnene flate og rull dem sammen til brød. 3. ETTERHEVING: Legg brødene i smurte former. Pensle brødene med vann. Dekk til med kjøkkenhåndkle eller plast, og etterhev på et lunt sted i 40-45 minutter. 4. STEKING: Brødene stekes på nederste rille i ovnen ved 200-225 °C i ca. 35 minutter. Tid og temperatur kan variere fra ovn til ovn. Avkjøl brødene på rist. 5. Nyt ditt hjemmebakte brød
Vekt Art no
10x1 kg 101841

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1467 kJ
  • Energi, kcal 351 kcal
  • Fett 6 g
  • - herav mettet fett 0.7 g
  • Karbohydrat 56 g
  • - herav sukkerarter 1.5 g
  • Kostfiber 9 g
  • Protein 13 g
  • Salt 1.2 g