Coleslaw med quinoa


Ingredienser

Coleslaw

  • 0,850 kg knutekål eller hodekål
  • 200 g gulrøtter
  • 120 g rødløk
  • 50 g GoGreen Quinoa

Dressing

  • 0,7 dl lime
  • 30 g Dijon sennep
  • 2 finhakkedde hvitløksfedd
  • 0,7 dl olivenolje
  • Smak til med salt

Nøttetopping

  • 1 kg usaltede rå peanøtter
  • 50 g sukker
  • 0,7 dl olje
  • 10 g gurkemeie
  • 1 dl vann
  • 30 g hel spisskumin

Ørtetopping

  • Koriander og mynte

Hvordan forberede oppskriften

  1. Kok opp vannet i en kjele. Ha i quinoafrøene, legg lokk og la det koke i 15 minutter.
  2. Ta kjelen av varmen, ta lokken og la quionoaen hvile mens du forbereder resten av ingrediensene.
  3. Del knutekål, gulerøtter og rødkål.
  4. Bland sammen Quinoaen med knutekål, gulerøttene og rødløkem godt sammen. Ved inn dressingen i salaten.
  5. Nøttetopping: Kok opp sukker, olje, gurkemeie  og vann. Kok opp, tilsett peanøttene og hel spisskumin. Sett det på bakepapir på stekeplate og stek i 14 min, 160°C
  6. Topp med frisk koriander og mynte.