Boller

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 100571 Vekt: 10x1 kg
EAN: 07044416010706
100571

Ingredienser

Hvetemel, sukker, kardemomme, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, amylase).

Klargjøring / bruk

Slik baker du boller: 25 boller. Stek ca 10 min. 225°C. Du trenger: 50 g gjær/1 pose tørrgjær ca 4,5 dl kaldt vann 100 g romtemperert smør/margarin 1 Løs op gjæren i vannet. Tilsett bolleblandningen og romtempererte smør/margarine. Hold igjen litt mel til utbaking. Elt til deigen er smidig og glatt i minimum 7 min. Tilpass ev mer væske. Dekk till bakebollen med plast, hev ca 30 min. 2 Rull ut deigen til en ”pølse”, del i 25 emner. Trill ut boller, legg på stekebrett med bakepapir. 3 Dekk til med kjøkkenhåndkle eller plast, og etterhev på et lunt sted til dobbel størrelse i 45 min. 4 Pensle ev bollene med egg eller melk før steking. Stekes midt i ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca 10 min. Tid og temperatur kan variere fra ovn til ovn. Avkjøl bollerne på rist.
Vekt Art no EAN
10x1 kg 100571 07044416010706

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1241 kJ
  • Energi, kcal 297 kcal
  • Fett 6.5 g
  • - herav mettet fett 2.5 g
  • Karbohydrat 50 g
  • - herav sukkerarter 9.9 g
  • Kostfiber 2.2 g
  • Protein 7.6 g
  • Salt 0 g