HAVREGRYN GLUTENFRI

Mel, gryn og blandinger, AXA
Art no: 103611
Vekt: 12X1KG
EAN: 7044416014827

Category productimage: Produktbilde / Layout Bilde
Vår fantastiske havregryn er en klassiker ikke bare på frokostbordet, men også på kjøkkenet til baking, matlaging, som næring i en smoothie eller for en grovere bolledeig. Havre er vårt sunneste kornslag, spekket med fiber, vitaminer og karbohydrat. I tillegg er det nøkkelhullsmerket og produsert i Norge, på vår mølle i Moss.

Klargjøring / bruk

Er velegnet som frokostcereal, til grøt eller som ingrediens i bakevarer. Grøt i kasserolle PorsjonHavregryn Vann Salt 1 1 dl 2,5 dl 1/8 ts 2 2 dl 5 dl 1/4 ts Grøt i mikroovn PorsjonHavregryn Vann Salt 1 1 dl 2 dl 1/8 ts I KASSEROLLE: 1.Bland gryn, vann og salt i en kasserolle.2.Kok opp og la småkoke i 6-8 minutter. 3.Rør om av og til.4.Topp gjerne med friske bær, nøtter, honning eller syltetøy.I MIKROOVN: 1.Bland gryn, vann og salt i en stor dyp tallerken. 2.Varmes på høy effekt (750W) i 3-4 minutter. 3.Rør om og server. Obs! Tenk på at tallerken blir varm. Tips! Ønsker du en fyldigere grøt kan du erstatte vann med melk!
Næringsverdi per 100 g

  • Energi 1550 kJ

  • Energi 370 kcal

  • Fett 7,0 g

  • - herav mettet fett 1,3 g

  • - herav enumettede fettsyrer 2,8 g

  • - herav flerumettede fettsyrer 2,9 g

  • Karbohydrat 60 g

  • - herav sukkerarter 1,2 g

  • Kostfiber 8,5 g

  • Protein 12 g

  • Salt 0 g

  • Tiamin B1 0,35 mg

  • Folsyre 30 µg

  • Kalium 370 mg

  • Fosfor 490 mg

  • Magnesium 110 mg

  • Jern 3,5 mg

  • Sink 2,4 mg

Ingredienser

glutenfrie HAVREgryn.