Kornbrød

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 104343 Vekt: 10x1 kg
EAN: 7044416017736

Ingredienser

Hvetemel, fullformalt hvete fin, sammalt rug grov havregryn, linfrø 4%, solsikkefrø 3%, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, amylase).

Klargjøring / bruk

Du TRENGER: 50 gr gjær eller 1 pose tørrgjær 6 dl kaldt vann Slik baker du kornbrød: 2 brød. Stek ca 30 min. Temp. 225°C 1. Ha brødblandingen, vann og gjær i en bakebolle eller kjøkkenmaskin, elt til deigen blir smidig og glatt ca 10-15 minutter. 2. Dekk til bakebollen, og la deigen heve på et lunt sted i ca 30 minutter eller til ca dobbel størrelse. 3. Del deigen i to, og form til to runde deigemner. Trykk emnene flate og rull dem sammen til brød. Legg brødene i smurte former. Pensle brødene med vann. Dekk til brødene, og etterhev på et lunt sted i 40–45 minutter eller til dobbel størrelse. 4. Brødene stekes på nederste rille i ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 30-35 minutter. Tid og temperatur kan variere fra ovn til ovn. Avkjøl brødene på rist.
Vekt Art no EAN
10x1 kg 104343 7044416017736

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1037 kJ
  • Energi, kcal 248 kcal
  • Fett 3.9 g
  • - herav mettet fett 0.5 g
  • Karbohydrat 40 g
  • - herav sukkerarter 0.4 g
  • Kostfiber 6.7 g
  • Protein 9.1 g
  • Salt 0.84 g