Pasta & matgryn, Sopps
Art no: 102396
Vekt: 14 x 500 g
EAN: 7044416010249

Category productimage: Produktbilde / Layout Bilde
Den inneholder utvalgte ingredienser fra naturen som på ulike måter kompletterer den klassiske pastaoppskriften. Akkurat denne pastaen – fullkornspasta – er nøkkelhullsmerket, inneholder fullkorn og er dessuten en bra fiberkilde.

Klargjøring / bruk

TILBEREDNING:1. Beregn ca. 85 g (1,75 dl) pasta per porsjon.2. Bruk mye vann, helst 1 liter per porsjon. Tilsett 0,5 ts salt per liter vann.3. Koketid er 7-8 minutter. Rør litt av og til. For mer tyggemotstand (al dente), velg den kortere koketiden. Smag deg frem.4. Hell pastaen over i et dørslag, og la vannet renne av. 5. Server pastaen nykokt.VIKTIG NÅR DU KOKER PASTA!Ha alltid rikelig med vann. La ikke pastaen koke lenger enn den anbefalte koketiden, da beholder du spenst og den gode smaken. Pastaen fortsetter å bli mykere etter at kokevannet er helt av. Server derfor umiddelbart! Porsjoner 1 2 4 Vann 1 l 1,5 l 2-3 l Salt 0,5 teskje 1 teskje 1,5 teskje Pasta 1,75 dl 3,5 dl 7 dl
Næringsverdi per 100 g

  • Energi 1450 kJ

  • Energi 350 kcal

  • Fett 2,0 g

  • - herav mettet fett 0,5 g

  • Karbohydrat 65 g

  • - herav sukkerarter 3,0 g

  • Kostfiber 7,0 g

  • Protein 14 g

  • Salt 0,01 g

  • Fosfor 250 mg

  • Magnesium 80 mg

  • Jern 2,7 mg

Ingredienser

sammalt durumHVETE 55%, mel av durumHVETE.
Kilde till fiber.