Regal Pizzamel

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 103751 Vekt: 10x1 kg
EAN: 07044416015336
103751

Ingredienser

Hvetemel.

Klargjøring / bruk

Pizza (4 porsjoner, 2 stk pizzaer) Deig: 600 g (ca. 1ltr ) Regal Pizzamel 12 g (ca. 2 ts ) salt 12 g (ca. 2 ss.) olivenolje 25 g – 1/2 pk vanlig ferskgjær eller ½ pk Idun Pizza tørrgjær 400 g (ca. 4 dl) kaldt vann. Pizzasaus til 2 pizzaer: 1 pk. knuste hermetiske tomater (300 g) ½ boks/glass tomatpuré 3 fedd hvitløk 2 ts tørket basilikum, eller rikelig fersk fra en potte/bunt. 2 ts sukker (ca. 10 g) Salt og pepper 1.Vei opp alle ingrediensene til deigen i bakebollen, hold gjær og salt fra hverandre. Elt 3 minutter sakte, før 7-8 minutter hurtig. Deigen skal være glatt og strekkbar. (Om du elter for hånd, bruk lunkent vann og elt i et kvarter-20 minutter.) Hvil deigen under et håndkle i 40 minutter. 2.Hell deigen ut på et melet bakebord. Del deigen i to og kjevle emnene ut til to firkantete pizzaer som dekker hver sin hele stekeplate. Kjevle i to etapper med en hvil på 5-10 minutter mellom, så går det enklere å få den ut. Legg pizzaen på bakepapir på stekeplater. 3.Ingrediensene til pizzasaus kjøres i en blender, ev. så hakkes eller presses hvitløken manuelt og alt blandes i en bolle.Smak til med salt og pepper. Fordel sausen på to pizzaer. 4.Ha den revne osten først på pizzaene før du fordeler resten av toppingen på de to pizzaene. Avslutt med et dryss av tørket oregano. 5.Stek pizzaene midt i ovnen på 250 °C i ca. 12 minutter.
Vekt Art no EAN
10x1 kg 103751 07044416015336

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1447 kJ
  • Energi, kcal 346 kcal
  • Fett 1.6 g
  • - herav mettet fett 0.4 g
  • Karbohydrat 68 g
  • - herav sukkerarter 0.3 g
  • Kostfiber 5 g
  • Protein 12 g
  • Salt 0 g