Regal Pizzamel

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 102701
Vekt: 10x850 g
EAN: 7044416012267

Category productimage: Produktbilde / Layout Bilde
Det er i første rekke resepten som brukes til å produsere pizza melet som er avgjørende på kvaliteten. Det brukes flere ulike kvaliteter av hvete som settes sammen til det endelige melet, og det er både styrke og elastisitet på deigen som er avgjørende for å få fram et mel som egner seg til pizzabaking.Oppbevaring: Bør oppbevares tørt og kjølig, godt atskilt fra varer med sterk lukt. Kildesortering: Forpakningen er fremstilt av et miljøvennlig, fornybart materiale og sorteres som papir.

Klargjøring / bruk

Ingredienser4 personerDeig: 5 dl Regal Pizzamel 0,5 pk tørrgjær 0,5 ts salt 2 dl fingervarmt vann 0,5 dl oljeFyll: 1 boks Gogreen knustet tomat ½ boks tomatpurrè 1 båt hvitløk 2 ts oregano 1 løk 1 liten boks ananas 1 halv paprika 1 liten boks sjampinjong eller 4 ferske sjampinjong evt. litt oppskjærte oliven (sorte eller grønne etter smak) Skinke eller kjøttdeig eller pepperonipølse (200-300g) Ost variant 1: 1 pk. pizza ost (ca 300 g) Ost variant 2: 300-400 g mozzarella Hvordan forberede oppskriften (55 min): 1. Bland hvetemel, gjær og salt. Bland varmt vann og olje og hell i under omrøring. Elt godt. Deigen settes under et håndkle i ca 20 min.2. Kjevl deigen ut og legg den på et bakepapir i langpanneformen.3. Hermetisk tomat, tomatpurrè, oregano og hvitløk hakkes fint (bruk gjerne hurtighakker i 0,5 min). Tøm alt innholdet utover deigen og fordel det jevnt.4. Hakk opp løk og paprika og fordel resten av ingrediensene. Strø ost over til slutt.5. Sett pizzaen i oppvarmet ovn, 225 grader i ca 15-20 minutter.
Næringsverdi per 100 g

  • Energi 1440 kJ

  • Energi 350 kcal

  • Fett 2,0 g

  • - herav mettet fett 1,7 g

  • Karbohydrat 69 g

  • - herav sukkerarter 0 g

  • Kostfiber 3,3 g

  • Protein 11 g

  • Salt 0 g

Ingredienser

siktet HVETEmel.