Kornbrød

Mel, gryn og blandinger, Regal
Art no: 102123 Vekt: 10x1 kg
EAN: 7044416008451
102123

Ingredienser

Hvetemel, sammalt mel av hvete og rug 23 %, linfrø, solsikkekjerner 3 %, havregryn 2,5 %, hirsefrø, salt, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre, amylase). Grovhetsmerking: Halvgrovt - 27% sammalt mel og hele korn.

Klargjøring / bruk

Du TRENGER: 50 gr gjær eller 1 pose tørrgjær 6 dl lunkent vann 2 ss matolje ( f.eks rapsolje) Slik baker du kornbrød: 2 brød. Stek ca 30 min. Temp. 225°C 1. Løs opp gjæren i vannet. Tilsett brødblandingen og oljen. Elt til deigen blir smidig og glatt (i kjøkkenmaskin kraftig elting i minimum 7 minutter, for hånd noe lenger). 2. Dekk til bakebollen med plast, og la deigen heve på et lunt sted i ca 30 minutter. Har du lite tid kan dette steget hoppes over og likevel få et godt bakeresultat. 3. Del deigen i to, og form til to runde deigemner. Trykk emnene flate og rull dem sammen til brød. Legg brødene i smurte former. Pensle brødene med vann. Dekk til med kjøkkenhåndkle eller plast, og etterhev på et lunt sted i 40–45 minutter eller til dobbel størrelse. 4. Brødene stekes på nederste rille i ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 30 minutter. Tid og temperatur kan variere fra ovn til ovn. Avkjøl brødene på rist.
Vekt Art no EAN
10x1 kg 102123 7044416008451

Vær oppmerksom på at informasjonen på denne nettsiden kan avvike fra det som står på emballasjen. For å sikre korrekt informasjon, henvises det alltid til det som står på den fysiske emballasjen. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller kommentarer.

Næringsverdi per 100 g


  • Energi, kJ 1048 kJ
  • Energi, kcal 251 kcal
  • Fett 5.1 g
  • - herav mettet fett 0.6 g
  • Karbohydrat 40 g
  • - herav sukkerarter 0.4 g
  • Kostfiber 4.4 g
  • Protein 8.3 g
  • Salt 0.79 g